AJANKOHTAISTA // KRISTA YLINEN PHOTOGRAPHY


Luontokuva-lehden kolumnisti vuosimallia 20162016-01-07_7D_00320-890px

Ehkä olet jo huomannutkin, että minut valittiin yhdeksi vuoden 2016 Luontokuva-lehden kolumnistiksi. On suuri kunnia toimia kolumnistina Suomen parhaimpiin lukeutuvien luontokuvaajien rinnalla.

Kokemuksen täyteisiä lukuhetkiä lukijoille!
-Krista

Uusi logo 1/2016Otin tammikuussa -16 yhteyttä mediapalveluyritys Dädiin yritykseni logon suunnittelua varten. Dädi otti antamani tehtävänannon mielellään vastaan ja aloitimme yhteisen suunnittelu- ja hiontatyön. Ja tässä se nyt on, yksinkertainen, mutta kaunis logo! Lisää tietoa Dädistä löydät osoitteesta: http://dädi.fi/ (linkki avautuu uuteen ikkunaan).

Elämysrikasta uutta vuotta!
-Krista

Herkällä otteella // Luontokuva 6/2014!2014-12-13_5D_00005_kristaylinen_890px

Yksi tämän vuoden riemastuttavimmista yhteydenotoista tuli Luontokuva-lehden päätoimittajalta Esa Mälköseltä. Mälkönen kertoi halustaan tehdä minusta ja kuvistani neljän aukeaman jutun joulukuussa -14 ilmestyvään, suomalaisen luonnnonkuvauksen erikoislehteen. Tapasimme lokakuussa Esan kanssa ja korvamerkitsimme noin neljäkymmentä kuvaa, joista 13 julkaistiin jutun yhteydessä. Olen hartaasti toivonut lisänäkyvyyttä juuri luontokuvauksen saralla ja tämän jutun myötä unelmani saada kuviani näytille tähän nimenomaiseen lehteen enemmän kuin täyttyivät! Lehti on kaikille saatavissa Lehtipisteiden irtonumeromyynnissä, joten ei muuta kuin lähimpään kauppaan lehteä hakemaan ja palautetta siitä antamaan!

Luonnonläheistä joulunodotusta kaikille!
-Krista

Uudistetut kotisivut julkaistu 18.11.2014!2014-03-28_5D_00581_kristaylinen_890px

Kotisivuni ovat kokeneet valtavan muodonmuutoksen noin kuukauden aikana huoltotilassa ollessaan. Ulkoasu on monipuolisempi ja mahdollistaa paremmin kuvamateriaalin esittämisen eri yhteyksissä. Uutta on tämä Ajankohtaista-osio, jonne minulla on tarkoitus lisätä uutisia ja tiedotteita esimerkiksi tulevista valokuvanäyttelyistä. Blogi on kokenut uudistuksia; tosin suurin osa tekemistäni blogiteksteistä on vailla tarvittavia muutoksia, joten pahoitteluni siitä! Tarkoituksena on kuitenkin käydä tulevaisuudessa kaikki tähänastiset blogitekstit läpi ja tehdä niihin ulkoasun vaatimat asetukset.

Kuvagalleriat on käyty yksityiskohtaisesti läpi ja päivitetty uusilla kuvilla. Myös uusia kuvagallerioita on luotu – karhut esimerkkinä mainitakseni. Kuvauspalvelut halusin uudistaa yhtenäisemmäksi ja selkeämmäksi kokonaisuudeksi. Nyt sinun on helppo löytää kiinnostaviin kuvapalveluihin ja saada niistä jo valmiiksi olennaisimmat tiedot päätöksentekoasi helpottamaan! Jatkossa yhteydenotot onnistuvat sähköpostitse tai nopeasti yhteydenottolomakkeen kautta.

Toivottavasti uudistuneet kotisivuni tuovat sinulle paljon iloa ja antavat mahdollisuuden nauttia laajasta kuvamateriaalista parhaalla mahdollisella tavalla! Otan hyvin lämpimästi vastaan palautteen koskien uudistusta ja kotisivujen toimivuutta. Otathan rohkeasti yhtettä joko sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella!

Aurinkoa syksyysi!
-Krista

Kaikki oikeudet kotisivuilla esitettyyn materiaaliin pidätetään. All rights reserved. Copyright © Krista Ylinen
css.php