Asiakaspalautteet


Kirjoitus julkaistu palautteenantajan luvalla. // Writing published with a permission of the customer.

Krista, we have to say that you brought the best in us during the entire photo shoot seeing as we are not experienced or professionals. A midst the cold you made the entire shoot fun and exciting that’s why the whole event was a success. Seeing as it was the first time we met,you did a great job making us comfortable around you, your direction was also very simple, creative and encouraging making it easy for us to follow. Overall, the photo shoot was amazing and we look forward to doing it again soon.
-Angie & Paul

Krista oli kuvaamassa vihkimistämme Vantaan Pyhän Laurin kirkossa ja hääjuhlaamme Tuomarinkylän kartanossa Helsingissä kesäkuisena lauantaina. Yhteistyö kuvaajan kanssa sujui erinomaisesti kuvauspalaverista alkaen aina hääkuvien toimitukseen saakka. Hän huomioi hienosti hääparin toiveet ja teki tarkkaa ja tunnollista työtä. Kuvista huokuu esteettisyys ja lämpö. Krista on reipas ja sosiaalinen valokuvauksen ammattilainen, joka osaa tallentaa hienosti ohikiitäviä ja tärkeitä hetkiä filmille. Kristan edessä jännittyneinkin kuvattava rentoutuu, kun hauska kuvaaja saa ajatukset muualle. Hän myös osaa kuvailla huomaattomasti ja tilaisuutta kunnioittaen. Voimme lämpimästi suositella Kristaa kuvaajaksi, jos etsitte hyvää valokuvaajaa elämänne tärkeimpiin tilaisuuksiin.
-Lotta & Arto

Hevoskuvaus on vaikea laji – sen tietää jokainen joka on joskus hevosta yrittänyt kuvata. Vaikka Krista oli lähiaikoina kuvannut todella vähän hevosia, hän onnistui näissä kuvauksissa täydellisesti. Krista otti hyvin huomioon hevosen ja sen energisen luonteen eikä hermostunut vaikka eläin ei ollutkaan ihan koko aikaa yhteistyökykyinen. Ratsastuskuviin tallentui juuri se riemu, mitä tunnen kun ratsastan Lassella. Krista osasi vangita juuri oikeat hetket. Kuvat olivat niin hienoja, että kun näin ne niin tippa tuli linssiin. Suosittelen Kristaa ehdottomasti kaikille, jotka haluavat hevosestaan ainutlaatuisia kuvia!
-Anniina

Kerroit itsestäsi kuvaajana hyvin jo ensimmäisessä viestissä ja ihastuin jo siinä näkeemääsi vaivaan, verrattuna siihen kun kyselin muutamalta muultakin. Kuvaustilanteessa olit todella iloinen ja pirteä ja todella sopiva lapsiperheen kuvaajaksi. Lapset ei voi olla tykkäämättä sinusta ja sinun energisyydestäsi. Ymmärsit hyvin että lasten ehdoilla mennään, vaikka yleensä kuvaus aika on sen 1-1 1/2 h niin sinulla ei ollut kiire mihinkää, vaan ymmärsit juuri että kaikki ei välttämättä onnistu sillä lailla kun sen on suunnitellut. Kuvausten jälkeen oli siis todella luottavainen mieli. Eikä turhaan, kuvat oli mahtavia ja kuvien saaminen tapahtui nopeasti, ei tarvinnut odotella. Kiitos siis sinulle, olemme enemmän kuin tyytyväisiä!
-Carolina

Valitsimme Kristan hääkuvaajaksemme emmekä olisi voineet olla tyytyväisempiä! Yhteistyö Kristan kanssa oli alusta asti luontevaa ja helppoa. Hän kuunteli ja toteutti hienosti kaikki toiveemme kuvauksen suhteen. Kuvauspaikalla ennen vihkimistä Krista loi rennon ja vapautuneen tunnelman iloisella olemuksellaan ja sai hymyn sekä aikuisten että lasten huulille. Vihkimisen ja hääjuhlan aikana hän oli sopivan huomaamaton ja tallensi ammattitaitoisesti ja luovasti koko juhlapäivän tapahtumat. Saimme lopputuloksena runsaasti hienoja kuvia, jotka todella vangitsivat päivän tunnelman. Suosittelemme Kristaa lämpimästi kaikkiin valokuvaustarpeisiin!
-Anna & Mika

Valokuvaajan valinta onnistui helposti, koska tunsin Kristan jo ala-asteajoilta ja olin seurannut netin kautta miten upeita valokuvia Krista kotisivuillaan julkaisi. Halusimme, että meidänkin tärkeä päivämme ikuistettiin yhtä eläviin ja kauniisiin valokuviin. Pidimme kuvauspalaverin hyvissä ajoin ennen h-hetkeä, jossa keskusteltiin meidän toiveistamme ja näkemyksistämme, ja ne huomioitiin Kristan toimesta erittäin hyvin. Hääpäivänä kaikki sujui loistavasti, kun ennustetut sateet väistyivät ja saimme kauniita ja luonnollisia kuvia toivomissamme paikoissa. Vihkimisen ja hääjuhlan aikana ei edes huomannut, että paikalla oli kuvaaja, mutta jotenkin niistä tärkeimmistä hetkistä ja ihmisistä on olemassa onnistuneet kuvat. Krista myös ohjasi ja antoi vinkkejä potrettikuvauksen aikana, joka mielestämme auttoi huomattavasti kuvaustilanteessa. Kristan toiminta oli ammattimaista ja olemme kaiken kaikkiaan erittäin tyytyväisiä sekä saamaamme palveluun että lopullisiin kuviin, suositukset meiltä ovat taatut!
-Miia & Antero

Olemme erittäin tyytyväisiä kuviin, jotka Krista meistä otti. Ihania, laadukkaita ja hyvin onnistuneita valokuvia koko perheestä. Krista oli todella ammattitaitoinen. Voimme lämpimästi suositella Kristaa myös muille ja otamme ehdottomasti taas Kristaan yhteyttä, kun haluamme onnistuneita valokuvia perheestämme :)
-Jenna & Kimmo

Kaikista mukavinta kuvaussessiossa oli se, että Kristan innostuneisuus tarttui myös meihin kuvattaviin. Yleensä pakoilemme kameraa kaikin mahdollisin keinoin :). Krista kuunteli toiveitamme ja keksi kuvauspaikoilla ideoita, joita emme olisi itse ikinä tulleet ajatelleeksi. Lopputulos oli se, että emme osanneet valita kuvien joukosta yhtä hääpotrettia, vaan vieraiden kirjekuoriin sujahti kaksi hienoa ja tunnelmallista kuvaa.
-Tiina & Toni

Kaunis kiitos sinulle Krista, kun tulit kuvaajaksemme neitokaisemme 1-vuotiskuviin sekä perhekuviin. Kuvista tuli mahtavia ja niihin tallentui upeasti myös oman kotimme syksyinen pihapiiri. Olemme todella tyytyväisiä koko kuvausprojektiin. Kristassa on ihailtavaa hänen tunnollisuutensa, pirteytensä, luonnollisuutensa sekä ammattitaito. Yhteistyö Kristan kanssa oli helppoa. Saimme upeasti yhdisteltyä ajatuksemme ja ideamme, mistä lopputuloksena ikimuistoiset hetket valokuvissa. Kristan kanssa toimiminen kuvaustilanteessa, sai meidät melkein unohtamaan, että olemme kameran edessä :) Tulemme varmasti jatkossakin kääntymään Kristan puoleen, kun haluamme ikuistaa elämämme tärkeitä hetkiä!!!
-Mirva, Markku & Minea

Kaikki oikeudet kotisivuilla esitettyyn materiaaliin pidätetään. All rights reserved. Copyright © Krista Ylinen
css.php